Registreer je Linksome account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanmaken van je persoonlijke Linksome #linkinbio tool is snel en eenvoudig. In dit artikel laten we zien hoe je een account aanmaakt.

1. Ga naar app.linksome.me en klik op 'registreer'

2. Vul je gewenste accountnaam in

3. Vul je naam, e-mail adres en een sterk wachtwoord in

4. Ga akkoord met de Terms of Service en de Privacy Statement

5. Kies ervoor om je te abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief met interessante updates

6. Klik op 'registreren

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]