Update je facturatiegegevens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan snel en gemakkelijk de facturatiegegevens aanpassen. In dit artikel leggen we je uit hoe je de facturatiegegvens kan updaten.
​

1. Ga naar 'Mijn account'

2. Klik op het menu 'Facturering

3. Nu wordt het factureringsmenu geopend

4. Wijzig of voeg jouw gegevens toe
    ​

Factureringsgegevens

• Wijzig jouw naam

• Voeg jouw BTW-nummer toe

• Wijzig jouw facturerings e-mail

• Wijzig jouw adres

In het geval van een vraag of feedback, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]