Verifieer je Linksome account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je toegang kunt krijgen tot jouw nieuwe Linksome account is het noodzakelijk om je account te verifiëren. In dit artikel laten we je zien hoe je jouw account kunt verifiëren zodat je aan de slag kunt.

1. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, heb je onze welkomst e-mail ontvangen met informatie over hoe je aan de slag kunt, en een verificatie e-mail met de verificatie knop. Controleer je inbox en spam folders voor deze twee e-mails

2. Klik op de knop 'Verifieer e-mailadres ✅ ' om jouw account te verifiëren

Ik heb mijn verificatie e-mail niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat jouw geregistreerde e-mailadres het juiste adres is

Je kunt dit controleren door in te loggen op jouw Linksome account.

Zorg ervoor dat je de volgende mappen in jouw e-mailaccount controleert

In het geval dat de verificatie e-mail in een van deze mappen is gevonden, zorg er dan voor dat je deze markeert als 'geen spam e-mail' om er zeker van te zijn dat onze toekomstige e-mails direct in jouw inbox worden ontvangen.

• Spam map

• Promoties map

• map met ongewenste e-mail

Zorg ervoor dat je account binnen 72 uur verifieert

De link om jouw account te verifiëren is slechts 72 uur geldig. Zorg ervoor dat je jouw account binnen deze periode verifieert.

Zorg ervoor dat je jouw account verifieert met de meest recente verificatie e-mail

Als je meerdere malen een verificatie e-mail hebt aangevraagd, zorg er dan voor dat je de meest recente e-mail controleert die je hebt ontvangen, aangezien deze alleen geldig is.

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om contact met ons op te nemen door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je liever via e-mail contact hebt, weet dan dat je ons kan bereiken door te mailen naar [email protected]