Koppel je social media accounts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw socials zijn het hart van je Linksome. Zodra je ze toevoegt, is je Linksome gekoppeld aan elk social media platform dat je gebruikt en kunnen je gebruikers op je social media links klikken om je pagina's te bezoeken. Daarom hebben we connecties toegevoegd met populaire social media platforms. We zullen nu uitleggen hoe je met deze sociale netwerken kunt verbinden.

1. Klik op 'Verbind je socials' op de Linksome profielpagina of op het + icoontje

2. Het 'Social Media' menu opent met drie opties

3. Voeg jouw social media gebruikersnamen of URLs toe in de velden

4. Jouw social media profielen worden automatisch opgeslagen. Makkelijk!

In het Social Media menu kan je ook de button stijl aanpassen naar Square, Circle, en Rounded en de button positie verplaatsen naar boven of onder op jouw profiel.

Welke social media netwerken kan ik koppelen?

Op dit moment kan je de volgende 26 netwerken koppelen met Linksome.

• Facebook

• Instagram

• Twitter

• Snapchat

• WhatsApp

• TikTok

• YouTube

• LinkedIn

• Pinterest

• Twitch

• Discord

• Vimeo

• Github

• Dribbble

• Behance

• Spotify

• Soundcloud

• Tidal

• OpenSea

• Telegram

• Patreon

• Reddit

• Clubhouse

• OnlyFans

• Substack

Naast deze networks kan je ook de volgende platforms koppelen.

• Website

• E-mail

• Phone number

• Google Play Store

• Apple App Store

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om contact met ons op te nemen door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je liever via e-mail contact hebt, weet dan dat je ons kan bereiken door te mailen naar [email protected]