Voeg een tekstcomponent toe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een mooie structuur aan te brengen in je Linksome, kun je een klein blokje tekst schrijven en dat op je Linksome pagina laten zien. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt doen.

1. Log in op je Linksome account

2. Klik op de knop 'Inhoud toevoegen' op de Linksome profielpagina

3. Klik op 'Tekst'

Nu opent het menu 'Tekst'. Je kunt een titel opgeven voor het tekstblok en onder de titel jouw geschreven tekst.

We hebben een eenvoudig voorbeeld gemaakt om te laten zien hoe het werkt. Voeg gewoon jouw tekst toe en klik op 'Opslaan' om het blok met geschreven inhoud toe te voegen aan jouw Linksome pagina.

Dit is hoe het er op onze pagina uitziet. Dit tekstblok zorgt voor een leuke onderbreking op jouw Linksome pagina, dus probeer het zeker zelf eens uit.

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]