Voeg video's toe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een maker bent is het een no-brainer om je nieuwste video content toe te voegen aan je Linksome pagina. Wij moedigen creativiteit aan dus hebben we de video content functie toegevoegd om jouw nieuwste video's direct op jouw pagina te uploaden. We leggen even uit hoe.

1. Log in op je Linksome account

2. Klik op de knop 'Inhoud toevoegen' op de Linksome profielpagina

3. Klik op 'Opslaan'

Nu opent het 'Video' menu. Zoals je ziet, kun je een component toevoegen die linkt naar je video content. Linksome ondersteunt embedding van YouTube, Vimeo en TikTok. We kunnen bijvoorbeeld een content blok toevoegen met een video link.

Als voorbeeld gebruiken we een video die gemaakt is door een van onze favoriete Linksome gebruikers, DAY 1, om op onze Linksome pagina te laten zien. We hebben de titel van het inhoudsblok ingevoerd en de URL van de YouTube video geplakt. Als we op 'Opslaan' klikken wordt het content blok geupload.

Na het opslaan is jouw nieuwe content blok klaar. De gebruikers die jouw Linksome zien zullen verleid worden om jouw nieuwste of uitgelichte video te bekijken. Het leuke is dat je zoveel video's kunt toevoegen als je wilt, bijvoorbeeld als je content maakt voor meerdere kanalen kun je jouw video's eenvoudig laten zien!

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]