Voeg je muziek toe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een artiest of muzikant bent moet je muziek zeker worden weergegeven op je Linksome pagina. Daarom hebben we de optie toegevoegd om je favoriete muziek, je nieuwste nummers of een podcast toe te voegen; alles is mogelijk op Linksome. We leggen even uit hoe.

1. Log in op je Linksome account

2. Klik op de knop 'Inhoud toevoegen' op de Linksome profielpagina

3. Klik op 'Muziek insluiten

Nu opent het menu 'Muziek'. Zoals je ziet, kun je een component toevoegen die linkt naar je muziek content. Linksome ondersteunt vooralsnog embedding van Spotify, Tidal en Soundcloud. We kunnen bijvoorbeeld een inhoudsblok toevoegen met een link naar een liedje.

Als voorbeeld gebruiken we het nummer STAY van The Kid LAROI en Justin Bieber om te laten zien op onze Linksome pagina. We hebben de titel van het inhoudsblok ingevoerd en de URL van het Spotify-nummer geplakt. Je kunt kiezen voor een Small, Medium en Large muziekblok. Als we op 'Opslaan' klikken, wordt het inhoudsblok geüpload.

Dit is hoe het eruit zal zien op je pagina. Zoals we al eerder zeiden, kun je de grootte van het muziekblok veranderen. Je kunt zelf zien hoe het er hieronder uitziet.

Klein

Gemiddeld

Groot

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]