Voeg een dynamische feed toe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze nieuwste beta feature heet Automation, met deze feature wordt jouw content automatisch bijgewerkt naar jouw Linksome profiel met behulp van een dynamische feed. Diensten die wij ondersteunen zijn Shopify, Wordpress, YouTube, RSS.com en Podcasts.

Hoe voeg ik een dynamische feed toe?

1. Log in op je Linksome account

2. Klik op de knop 'Inhoud toevoegen' op de Linksome profielpagina

3. Klik op 'Automatisering (beta)'

Nu opent het menu 'Dynamische feed'. Zoals je ziet, kun je een component toevoegen die linkt naar je specifieke content via een URL. We kunnen bijvoorbeeld een contentblok toevoegen met productlinks van een afspeellijst op YouTube.

Laten we eerst de URL van de afspeellijst toevoegen. In dit geval gebruiken we de afspeellijst van MrBeast.

We noemen de component 'MrBeast playlist', en we willen 3 links laten zien. Nu slaan we de component op door op de blauwe knop te klikken.

Binnen de component kan je kiezen uit 4 verschillende types van verschijningen.

Lijst Toon je afspeellijst in een lijst

Grid Toon uw afspeellijst in een raster met afbeeldingen

Banners Toon uw afspeellijst met banners en toegevoegde tekst

Gemengd Toon eerst een banner, en je andere video's in een lijst

Dit is hoe het er op je feed uit zal zien. En dit is slechts een van de vele opties van een dynamische feed. Voeg jouw blogs toe, producten van Shopify en nog veel meer!

In het geval van een vraag of feedback, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je de voorkeur geeft aan e-mail contact, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]