Kies een header afbeelding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De header is een afbeelding of video bovenaan je profiel. Je kunt kiezen om een foto als header te plaatsen, of een video als je het Pro abonnement heeft. Wees creatief, en toon de media die je of jouw bedrijf echt beschrijft.

1. Klik op de potloodknop rechts van de header op je profiel

2. Klik op de afbeelding om het menu te openen en een afbeelding toe te voegen

3. Upload uw gewenste header afbeelding met behulp van de onderstaande gids

4. Klik op de knop 'Opslaan' om uw nieuwe kopafbeelding op te slaan

Verschillende manieren om afbeeldingen te uploaden

In het Afbeeldingen menu zijn er verschillende opties om een afbeelding of video te uploaden. We zullen de verschillende opties per tekst overlopen,.

Uploaden vanaf Mijn Apparaat

In dit vak kun je bestanden rechtstreeks vanaf jouw apparaat slepen, neerzetten, kopiëren en plakken. Dit is een gemakkelijke keuze als je de gewenste profielfoto in een map op jouw apparaat hebt opgeslagen.

Maak verbinding met Instagram of Facebook

Maak verbinding met jouw Instagram-account en selecteer rechtstreeks bestanden van jouw Instagram-profiel.

Google Drive

Verbind jouw Google Drive account door in te loggen op jouw Google account. Op deze manier kun je rechtstreeks bestanden selecteren uit jouw Google Drive-account.

Link URL

Plak een URL van jouw gewenste profielfoto.

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]