Kies een persoonlijke achtergrond
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De achtergrond van jouw Linksome profiel moet jouw persoonlijkheid, merk of bedrijf definiëren. Daarom bieden wij meerdere opties bij het kiezen van een achtergrond voor jouw pagina, we zullen ze hier bespreken.

De drie opties van je eigen achtergrond zijn Kleur, Kleurverloop en Afbeelding.

1. Kleur

Op dit moment zijn er 16 kleuren standaard beschikbaar. Ook kan je een eigen kleur kiezen en deze toevoegen als achtergrond.

2. Gradient

Om je achtergrond er stijlvol en trendy uit te laten zien bieden we ook een totaal van 16 gradient achtergronden aan. Probeer ze uit en kijk wat je het mooist vindt!

3. Afbeelding

Je kunt ook je achtergrondafbeelding bewerken en vervangen door een nieuwe afbeelding. Je kunt een standaard achtergrond kiezen of jouw eigen achtergrond uploaden.

1. Klik op de Menuknop linksboven op jouw profiel

2. Klik op 'Design

3. Klik op 'Achtergrond'

4. Nu opent een menu. Je kan een kleur, gradient of afbeelding kiezen

5. Scroll naar beneden en voeg een custom kleur or afbeelding toe

6. Klik op de 'Opslaan' knop om jouw nieuwe achtergrond op te slaan

Verschillende manieren om afbeeldingen te uploaden

In het Afbeeldingen menu zijn er verschillende opties om een afbeelding of video te uploaden. We zullen de verschillende opties per tekst overlopen,.

Uploaden vanaf Mijn Apparaat

In dit vak kun je bestanden rechtstreeks vanaf jouw apparaat slepen, neerzetten, kopiëren en plakken. Dit is een gemakkelijke keuze als je de gewenste profielfoto in een map op jouw apparaat hebt opgeslagen.

Maak verbinding met Instagram of Facebook

Maak verbinding met jouw Instagram-account en selecteer rechtstreeks bestanden van jouw Instagram-profiel.

Google Drive

Verbind jouw Google Drive account door in te loggen op jouw Google account. Op deze manier kun je rechtstreeks bestanden selecteren uit jouw Google Drive-account.

Link URL

Plak een URL van jouw gewenste profielfoto.

In het geval van een vraag of feedback, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je de voorkeur geeft aan e-mail contact, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]