Upgrade je abonnement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aangezien we meerdere abonnementsopties hebben heb je de mogelijkheid om jouw abonnement te upgraden. In dit artikel leggen we uit hoe je jouw Linksome profiel abonnement kunt upgraden voor zowel desktop als mobiele gebruikers.

1. Klik op de Menu knop in de linkerbovenhoek

2. Klik op 'Mijn account' in de menubalk aan de linkerkant

3. Klik op 'Facturering'

4. Klik op 'Huidig plan'

5. Klik op 'Abonneren op Linksome'

6. Nu wordt het menu 'Selecteer jouw plan' geopend

7. Kies het plan dat bij je past

8. Kies jouw currency en betaalmethode

9. Activeer jouw abonnement met de betaalpagina. Welkom bij de Linksome familie!

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om contact met ons op te nemen door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je de voorkeur geeft aan e-mail contact, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]