Bekijk je facturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een abonnement kiest voor jouw Linksome en betaalt voor jouw abonnement ontvangt je elke maand een factuur, of als je kiest voor het jaarabonnement ontvangt je de factuur één keer per jaar. In dit artikel laten we je zien waar je de facturen kunt vinden.

1. Klik op de Menu knop in de linkerbovenhoek

2. Klik op 'Mijn account' in de menubalk aan de linkerkant

3. Klik op 'Facturering'

4. Klik op 'Facturen'

5. Nu staan jouw facturen met de verlengingsdatum in de lijst

6. Als je op een factuur klikt, wordt deze automatisch gedownload

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om contact met ons op te nemen door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]