Voeg content toe met RSS-feeds
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door een RSS feed toe te voegen, kunt je jouw Linksome pagina altijd up-to-date houden met inhoud die je elders heeft geplaatst. Bijvoorbeeld een RSS feed op je website. De beperking om deze RSS functie te gebruiken is dat de gewenste feed beschikbaar moet zijn op je website. We hebben hieronder een korte instructie toegevoegd:

Haal jouw RSS feed op

WordPress website

In de meeste gevallen is de RSS feed van een Wordpress-gebaseerde website beschikbaar door "/feed" achter de website URL te typen. Laten we de URL van jouw RSS website ophalen:

1. Voer de URL van uw website in

2. Voeg '/feed' toe aan het einde van uw website URL

3. Kopieer deze nieuwe URL en plak de URL in het URL veld

4. Nu halen we je RSS feed* op

5. Bewerk je feed en sla hem op in je profiel!

* Wanneer de RSS feed niet binnen enkele seconden kan worden opgehaald kan er een foutmelding verschijnen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de snelheid van jouw website.

RSS-icoontje op jouw website

Wanneer je het RSS-logo op jouw website ziet, klik je er gewoon op om de RSS-feed op te halen. De volgende stappen leggen het proces uit:

1. Voer de URL van jouw website in

2. Klik op het oranje RSS-pictogram op jouw pagina

3. Kopieer deze nieuwe pagina URL en plak de URL in het URL veld

4. Nu halen we jouw RSS-feed op*

5. Bewerk jouw feed en sla hem op in jouw profiel!

* Wanneer de RSS feed niet binnen een paar seconden kan worden opgehaald kan er een foutmelding verschijnen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de snelheid van jouw website.

RSS feed van externe bronnen

Je kunt ook een RSS feed ophalen van diverse externe bronnen. Dit werkt natuurlijk alleen als deze beschikbaar is bij de externe bron, zoals afspeellijsten van YouTube en Shopify categorieën.

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om contact met ons op te nemen door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]