Analyseer je profielstatistieken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De bezoekers op je Linksome komen en gaan, en we hebben het makkelijk gemaakt om te zien hoeveel bezoekers er in bepaalde periodes zijn, en vanuit welke landen je publiek je Linksome profiel bezoekt. In dit artikel leggen we uit hoe je inzicht krijgt in bezoekersstatistieken, waar je al het dataverkeer van je bezoekers op je Linksome kunt volgen, en meer!

Periodes

Je kan geselecteerde data uit vier verschillende periodes bekijken:

• Dag

• Week

• Maand

• Jaar

Bezoekers

In het menu Statistieken kan je het verkeer op jouw pagina analyseren.

Je kan het totaal aantal paginabezoeken, aantal bezoekers, en kliks gedurende een bepaalde periode bekijken. De Click through rate toont het aantal keren dat bezoekers klikken op componenten op jouw Linksome profiel.

Bouncepercentage

Door de Bounce rate view te selecteren kan je de data van het bouncepercentage op jouw pagina zien op basis van dagen, weken, of maanden. Dit percentage verklaart het aantal bezoekers die niet doorklikken naar jouw gelinkte componenten, en jouw pagina verlaten.

Gemiddelde tijd

Binnen het menu van Gemiddelde tijd kan je de gemiddelde tijd van bezoekers in seconden op uw pagina bekijken.

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]