Bekijk clicks van bezoekers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De bezoekers op jouw Linksome die door uw profiel navigeren zijn geïnteresseerd in jouw inhoud. Je heeft een gepersonaliseerde pagina gemaakt met links, afbeeldingen en lijsten die linken naar jouw online content. Met de functie voor uitgaande klikken kun je zien hoe vaak bezoekers op jouw content hebben geklikt. Zo krijgt je interessante inzichten over de prestaties van jouw content.

Uitgaande klikken weergeven

In het conversiemenu kun je het aantal kliks op jouw content bekijken. De kliks worden in de grafiek gepresenteerd, en de gegevens van deze periodes zijn beschikbaar:

• Dag

• Week

• Maand

• Jaar

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]