Voeg Google Analytics ID toe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gegevens zijn belangrijk, vooral als je de ins en outs van je Linksome profiel wilt weten.

Daarom hebben we de Google Analytics functie toegevoegd, zodat je jouw Analytics account kunt koppelen aan je Linksome profiel. Binnen Google Analytics kun je dashboards maken om je Linksome prestaties bij te houden. In dit artikel leggen we uit hoe je de twee kunt koppelen:

Analytics ID

Allereerst heb je een Google Analytics ID nodig. Log in of meld je aan bij een Google Analytics-account. Maak vervolgens een profiel aan dat een specifieke ID voor je zal aanmaken. Je kunt deze ID gebruiken om in te voeren in het ID-veld op Linksome.

Google Analytics verbinden

1. Open het menu 'Instellingen

2. Klik op 'Google Analytics'

3. Klik op de knop om de ID integratie in te schakelen

4. Voer nu jouw Google Analytics ID in

5. Klik op 'Opslaan
    โ€‹

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]