Met Meta tags kun je zichtbaarheid creëren voor jouw Linksome pagina bij zoekmachines zoals Google. Binnen het SEO instellingen menu kun je aangepaste meta tags inschakelen. Op deze manier kun je een SEO titel en SEO beschrijving invoeren om jouw zichtbaarheid bij zoekmachines te optimaliseren. In dit artikel leggen we uit hoe:

1. Open het menu 'Instellingen

2. Klik op 'SEO instellingen

3. Klik op de knop om aangepaste meta-tags in te schakelen

4. Voer jouw gewenste Meta titel in

5. Voer jouw gewenste Meta beschrijving in

6. Klik op 'Opslaan'

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]