In dit menu kun je UTM parameters toevoegen. UTM parameters worden gebruikt om de effectiviteit van online marketing campagnes en content over verkeersbronnen te volgen.

Er zijn vijf soorten UTM parameters om verkeer te traceren:

1. utm_source - deze tag identificeert de verkeersbron, zoals Google of Facebook

2. utm_medium - deze tag geeft het medium aan, zoals een nieuwsbrief of social media

3. utm_campaign - deze tag geeft de campagne aan waar een URL deel van uitmaakt

4. utm_content - deze tag kan de effectiviteit van campagnes onderscheiden

5. utm_term - deze tag identificeert trefwoorden die klikken aandrijven

Linksome is de UTM Source van verkeer, en social is het UTM medium. Nu zullen we uitleggen hoe je de UTM parameters kunt invoeren in jouw Linksome profiel.

1. Open het 'Instellingen' menu

2. Klik op 'UTM Parameters

3. Klik op de knop om UTM Parameters in te schakelen

4. Voer nu 'linksome' in als UTM Source

5. Voer 'social' in als UTM Medium

6. Klik op 'Opslaan

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]