Toon of verberg het Linksome logo
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een Pro of Business abonnement hebt, kan je kiezen om het Linksome logo onderaan je pagina te tonen of te verbergen. We bewonderen het als je ons logo zou tonen op je profiel, maar de keuze is aan jou! In dit artikel leggen we uit hoe:

1. Open het menu 'Instellingen'

2. Klik op 'Linksome Logo'

3. Klik op de knop om de pixel integratie aan te zetten

4. Klik op de knop om het Linksome Logo te tonen of te verbergen

5. Klik op 'Opslaan

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]