In dit artikel gaan we in op de account instellingen. Binnen Mijn account kun je jouw accountgegevens wijzigen, jouw factureringsgegevens controleren, profielen beheren samen met gebruikers. We leggen uit hoe:

1. Ga naar 'Mijn account'

2. Klik op het menu 'Account'

3. Nu wordt het menu 'Account' geopend

Algemene informatie

• Wijzig jouw profielnaam

• Verander jouw e-mail

• Verander de taal

Wachtwoord

• Easy. Wijzig je wachtwoord.

Uitloggen

• Log uit van je profiel als je klaar bent met het bewerken van je Linksome profiel.

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om contact met ons op te nemen door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je liever via e-mail contact met ons opneemt, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]