Beheer en voeg profielen toe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het menu profielen kun je de profielen bekijken waartoe jouw account toegang heeft. Als je een zakelijke account hebt, kun je jouw profielen beheren en nieuwe gebruikers uitnodigen. We zullen je uitleggen hoe:

1. Ga naar 'Mijn account'

2. Klik op het menu 'Profielen

3. Nu wordt het menu Profielen geopend

Profiel bewerken

Wanneer je op een actief profiel klikt, kun je de naam van het profiel en de URL wijzigen. Vergeet niet op opslaan te klikken!

Overschakelen naar profiel

Wanneer je op een actief profiel klikt, kun je overschakelen naar het specifieke profiel. Klik gewoon op 'Schakel over naar profiel' om over te schakelen!

Nieuwe gebruiker uitnodigen

Wanneer je op een actief profiel klikt, kun je een gebruiker uitnodigen voor de account.

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door te klikken op de Linksome bot in de rechterhoek. Als je de voorkeur geeft aan e-mail contact, weet dan dat je ons kunt bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]