Deel jouw Linksome profiel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je jouw Linksome profiel hebt aangemaakt en je pagina hebt aangepast, is het tijd om je profiel te delen op je sociale media. Maar daarnaast heb je nog meer opties om je link te delen. In dit artikel leggen we 4 manieren uit om je profiel te delen.

Voeg toe aan socials
Voeg direct je Linksome link toe aan de link in bio op social media platforms Instagram, TikTok, Twitter, Facebook, YouTube, en LinkedIn. Wanneer je een platform kiest en op de knop Copy & add klikt, wordt de link automatisch gekopieerd en wordt de profielpagina van het social media platform direct geopend. Op deze manier kan je jouw link toevoegen aan alle sociale netwerken.

Link delen...
Met deze functie wordt het Share-menu op jouw Apple-apparaat direct geopend om de link te kopiëren, de Linksome link te delen met AirDrop of te delen op geïnstalleerde apps op jouw device. Deze functie is niet beschikbaar op laptop- en desktopapparaten.

Kopieer jouw link
Kopieer jouw Linksome link direct om te delen op sociale media, voeg de link toe aan jouw link in bio of maak een post.

Bekijk in browser
Met deze functie kan je direct jouw Linksome pagina in de browser bekijken om te zien hoe uw profiel eruit ziet als het online wordt bezocht. Check hoe je profiel eruit ziet!

In geval van vragen of feedback, aarzel niet om ons te contacteren door op de Linksome bot in de rechterhoek te klikken. Als je liever via e-mail contact heb, weet dan dat je ons kan bereiken door te mailen naar [email protected]